Letar du efter en förtältsmatta?

Sponsrad

26/02/2021

Har du en husbil, husvagn eller förtält? Då måste du ordna en förtältsmatta som håller måttet inför din nästa campingresa! En förtältsmatta kan du bland annat använda under markisen, solskyddet eller förtältet. De är funktionella och behagligt mjuka att gå på. Mattan har en extra kraftig halkskyddsbeläggning runt en polyesterkärna, vilket betyder att du enkelt och säkert kan röra dig runt på mattan utan att vara rädd för att falla eller halka.

På denna sida ser du vårt utbud av förtältsmattor. Det är inte så kul att ha ett förtält utan någon yta. Om du bara har marken så kan dina stolar, bord och annan campingmöbel i förtältet sjunka ner i marken, vilket inte är särskilt kul. Därför kan du köpa en förtältsmatta för att lägga på marken i förtältet, så att du får en känsla av ett golv. Med en förtältsmatta får du också en känsla av att din markis blir mer sammanhängande med din husbil/husvagn etc. Det finns alltså olika varianter och designer som passar efter dina behov och önskemål. 

Förtält som räcker året om, alla säsonger

Vi erbjuder förtält som passar för alla tillfällen med stort urval och variation. Du hittar förtält med olika sorters inredning, storlekar, designer och färger. Det finns även förtält i olika tyger och stänger som varierar avsevärt och i viss mån anpassas efter dina behov. Så om du söker efter ett universal, vinter eller mer traditionellt förtält, så finns det där ute för dig. För hela säsongen!